DSC00506

Formidlingssalg av bruktbil

Oppnå best pris i markedet som privatperson. Å selge bil privat er ingen enkel sak. Mange opplever at de bruker masse tid og energi på en Finn.no-annonse som kun resulterer i skambud eller innbytteforespørsler.

Oftere og oftere ser vi at privatpersoner ikke ønsker å handle av andre privatpersoner som gjør at private selgere har færre kjøpere i markedet enn hva forhandlerne har.

Tall fra Finn.no at så mange som 60% velger vekk annonser fra privatpersoner når de søker på Finn.no. Det betyr at 3/5 av markedet forsvinner før de har sett annonsen din.

Andre alternativer kan være innbytte eller auksjon men da vil salgsprisen bli vesentlig lavere enn markedsprisen. Forhandlere er avhengig av en margin som ofte vil være nærmere 50.000 kr når de kjøper en bil på auksjon eller i innbytte.

Hva er formidlingssalg?

I korte trekk er et formidlingssalg tilsvarende juridisk til privatsalg, bortsett fra at du som selger ikke gjør selve jobben. Vi håndterer hele salgsprosessen med annonsering, følge opp kjøpere, papirarbeid og oppgjør.

Annonsert pris blir vi enige om på forhånd og salgsprisen er det til syvende og sist du som selger som bestemmer. Markedsprisen som forhandler vil veldig ofte være vesentlig høyere enn som privatperson da kjøperen ønsker de trygge rammene vi som forhandler kan tilby. Vi hjelper kjøper med finansiering og forsikring for å sikre at oppgjøret blir gjort rett. Heftelser innfris selvsagt ved oppgjør. Det garanterer vi for.

Som forhandler er man avhengig av fornøyde kjøpere hvis man ønsker å selge flere biler, i motsetning til private selgere som kun skal selge den ene bilen. Videre er det mange som ønsker tryggheten man får ved å handle av noen som kan faget og vet hvordan et salg skal gjennomføres i trygge rammer.

Med mange års erfaring fra bilbransjen har vi opparbeidet oss kunnskapen som trengs for å selge bil. Vi vet hva kjøperne er ute etter og hvordan de vil ha det presentert - kunnskap som kun kan tilegnes med erfaring.

Vi i Sigma Bil håndterer hele salgsprosessen for deg fra A til Å.

Selg bilen din

Legg igjen litt informasjon om bilen din under så kontakter vi deg så fort som mulig med en verdivurdering.