DSC00546

Dette er Sigma Bil

Sigma Bil er startet av gründerne Marcus Simonnæs og Sigurd Fuglesang Framholt, med en visjon om å forenkle prosessen med bilsalg for folk flest. En bilforhandler i Bergen med ekte lidenskap for bil og motor.

Målet vårt er å gjøre det lettere å omsette biler for alle. Vi bistår kundene våre i hele salgsprosessen fra A til Å, fra annonsering til oppgjør. Vi tar fast pris 16 990,- for formidlingssalg av bil. Kontakt oss for en gratis verdivurdering av din bil!

Vi holder til i flotte nye lokaler Midtunhaugen 10 5224 Nesttun. ZR Gården.

Teamet

 • Marcus Simonnæs

  Marcus Simonnæs

  Daglig leder

  Tlf: 96 66 05 33

  Epost: marcus@sigmabil.no

  Marcus har lang fartstid som selger og valgte i 2018 å kombinere interessen for motor med arbeid da han begynte som bilmegler. Siden den gang har han levert imponerende resultater måned etter måned og som han sier selv er han alltid på jobb. Sommeren 2020 ble Sigma Bil til og Marcus fikk Sigurd med på laget.

 • Jonas Meyer Eldøy

  Jonas Meyer Eldøy

  Selger

  Tlf: 94055509

  Epost: jonas@sigmabil.no

  Jonas Meyer er en engasjert, smilende og hyggelig selger her hos oss i Sigma Bil. Han studerer økonomi på siden som han han planlegger å tilføye til oss her i Sigma. Jonas brenner for å gjøre kunder fornøyde, og for å skifte synet på vanskelighet ved salg eller kjøp av bil i dagens marked. Han slår gjerne av en god prat på kontoret!

Ta kontakt med oss