DSC00742

Venter du på ny bil?

Chipmangel verden over har ført til at fabrikkene sliter med å produsere nye biler som igjen fører til at nybilforhandlerne sliter med å levere biler. Det betyr at det ofte er lang ventetid fra man bestiller ny bil til man får den.

Heldigvis finnes det alternativer for deg som ønsker å komme i gang med salget av din nåværende bil før den nye kommer.

Å anslå hvor lang tid det tar å selge en bil selvsagt ikke lett. Det er mange faktorer som til sammen utgjør et salg og ulike variabler påvirker selvsagt tiden det tar å selge bilen. Modellens popularitet, drivstoff, utstyr, kilometerstand er eksempler på disse variablene. 

Denne uforutsigbarheten kan være et hinder for at man ønsker å komme i gang da noen gjerne er avhengig av bil men likevel ikke ønsker å sitte på to biler når den nye kommer. Her finnes det flere gode alternativer for deg. 

  • iMove er et selskap som driver i de fleste store byer i Norge som tilbyr bilabonnement på månedsbasis. De tilbyr elektriske biler i stort sett alle klasser. Service, dekkskift, forsikring og ubegrenset kilometer er inkludert i den faste månedsprisen. Dette er et godt alternativ for deg som er avhengig av bil i hverdagen
  • Getaround er en tjeneste som lar alle gjøre bilen sin til en leiebil. Dette er en bildelingstjeneste for deg som ikke nødvendigvis trenger bil hele tiden men fra tid til annen har behov for en bil tilgjengelig. Man finner biler i alle klasser og gjerne rett i nærheten av deg
  • Bildeleringen er en medlemskapsbasert tjeneste for deg som trenger bil av og til. Her betaler man en mindre sum for medlememskapet og utenom dette kun for bruk av de over 350 bilene som er i drift i bergensområdet. Drivstoff er inkludert og bilene er strategisk plassert rundt om i byen for enkel tilgang. 

Med lang ventetid på nye biler og få brukte biler på finn kan det lønne seg å selge bilen nå i stedet for å vente til tilgjengeligheten på nye biler tar seg opp. Vi selger gjerne bilen din for deg. Prosessen kan du lese mer om her.

Legg igjen litt informasjon under så kontakter vi deg så fort som mulig med en prisestimat.

Selg bilen din

Legg igjen litt informasjon om bilen din under så kontakter vi deg så fort som mulig med en verdivurdering.